Back to Top

Activiteiten

Oldtimerfestival Huizen

Datum
za 06 juli 2024 09:00 - 17:00
Locatie
Cafe Restaurant De Krachtcentrale

Beschrijving

Net als vorig jaar vindt het Oldtimer Festival Huizen plaats in en rond de Krachtcentrale en in de Havenstraat in Huizen.

Een unieke collectie  van honderden historische auto’s, tractoren, brommers staat uitgestald op het feestelijke festivalterrein.

Dit jaar besteden we  weer speciale aandacht aan de PreWarCars en het 60-jarig  jubileum van de Ford Mustang. Tevens richten wij de spotlights op  het fenomeen  Buggy, klassieke Corvettes en het thema Offroad.

Daarnaast kan men zich inschrijven voor de  Voorma/Hyppe Spietentocht. Dit is  een toertocht van zo’n 60  kilometer in de omgeving van het Gooi. Halverwege de toertocht is een Pitstop. Daarnaast presenteren de Gooische autodealers hun nieuwste elektrisch aangedreven modellen.

Het restaurant van de Krachtcentrale en een aantal Foodtrucks zorgen ervoor dat iedereen kan genieten van een hapje (poffertjes en wafels) en een drankje.

Een Dixielandband Looporkest en onze vaste  rock en roll band de “Crazy Cadillacs” zorgen voor de muzikale omlijsting.

De bandenwisselwedstrijd in de Gooische  Pit Stop Challenge aan de Mclaren MP4 formule 1 auto (van Lewis Hamilton)  zorgt ook dit jaar voor spektakel. Teams  van vier strijden  om de snelste bandenwissel. Voor de winaars is een mooie prijs beschikbaar.

Naast de Foodtrucks is er  automobilia-markt van 20 kramen. Voor de kinderen staat er weer een verzameling van oldtimer trapauto’s klaar.

Locatie informatie

Cafe Restaurant De Krachtcentrale

Straat
Havenstraat 76
Plaats
1271 AG Huizen
Provincie
North Holland
Land
Nederland